Το πακέτο μας "All Inclusive" αναλυτικότερα

Αποφασίζοντας λοιπόν να παραγγείλετε το πακέτο μας που αφορά την κατασκευή του web site σας, τότε θα έχετε τις εξής παροχές.

 

  Την κατασκευή του web site σας. (Επιλέγετε οποιοδήποτε θέλετε εσείς από τα διαθέσιμα πρότυπα μας. Αντικαθιστούμε τις υπάρχουσες πληροφορίες με τις δικές σας. Οι θέσεις των περιεχομένων στην σελίδα είναι προκαθορισμένες).

  Την καταχώρηση domain name. (Με τον όρο domain name εννοούμε το όνομα που θα έχει το web site σας π.χ. dikigoros.gr. Την τιμή του ονόματος η οποία είναι 19,80 ευρώ για .gr .com.gr ή 14,90 ευρώ για .com, σας την παρέχουμε δωρεάν μέσα στην τιμή της προσφοράς μας. Δεν πληρώνετε τίποτα παραπάνω).

  Την φιλοξενία. (Hosting).

  Την δημιουργία e-mail. (Θα σας δημιουργήσουμε email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το οποίο μπορούμε να σας το συνδέσουμε με κάποιο υπάρχον email σας ή να το χρησιμοποιείτε ως αυτόνομο).

  Την καταχώρηση στις μηχανές google & neo.gr. (Μετά την ολοκλήρωση του web site σας, θα το καταχωρήσουμε στις μηχανές αναζήτησης google.gr & neo.gr. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε την καλύτερη προβολή της σελίδας σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να σας βρίσκουν καλύτερα οι πελάτες σας).

 

Η τιμή όλου του παραπάνω πακέτου είναι μόνο 169 ευρώ!

και το σημαντικότερο

Μετά την ολοκλήρωση του web site σας το μόνο που θα πληρώνετε εσείς μετά τον πρώτο χρόνο θα είναι
69 ευρώ ετησίως  (χωρίς κρυφές ή άλλες επιπλέον χρεώσεις). Σταθερή τιμή για πάντα!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ